IE Warning
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!
 
 
 

Fusteria i Derivats Morales és una empresa familiar

amb una llarga tradició en el treball de la fusta

Fusteria i Derivats Morales és una empresa familiar amb una llarga tradició en el treball de la fusta.

Combinem l’experiència de més de 40 anys d’ofici, amb la joventut i la constant recerca de les noves tendències per oferir als clients els millors productes i serveis.

El nostre establiment, ofereix una extensa gama de productes i serveis relacionats amb la fusta, la decoració així com nombroses solucions al bricolatge.

Oferim una atenció personalitzada en treballs de fusteria, fabricació de mobles, instal·lació i venda de parquets, disseny, fabricació i instal·lació de cuines amb desenvolupament integral del projecte, dissenys integrals de decoració per a la llar, establiments comercials, oficines, etc…

 

 

Tots els nostres serveis giren al voltant de la fusta, material constructiu que per les seves propietats i incomptables avantatges comparatius, s’ha convertit en el material més antic utilitzat en la construcció i al mateix temps en el més innovador, reinventant al llarg de la història la seva utilització en molts àmbits.

A casa nostra, intentem anar molt més enllà. A més del disseny i la fabricació i instal·lació en treballs de fusteria, trobareu assessorament, venda de productes relacionats, i una llarga llista d’aplicacions que us animem a anar descobrint.

 

Consulta els diferents serveis:  Fusteria | Mobles | Parquets | Cuines | Decoració | Bricolatge